Motionist eller elite? Vi hjælper dig tilbage til sporten

Idrætsskader kan komme til alle der dyrker motion. Hvad enten der er tale om fritid eller elitært, vil der altid være risiko for skader. Klinikken har stor erfaring med idrætsskader, især knæ, hofte og skulder.

Klinikken har hjulpet adskillige skader, herunder eks. forreste korsbåndsskader (ACL), tilbage på fodboldbanen til eliteniveau.

Idrætsskader Kan Inddeles I 2 Typer

Akutte skader sker pludseligt under træning eller konkurrence. Det kan eks. være en forstuvet ankel, en brækket knogle eller en overrivning af et ligament. Få kontaktet en sundhedsfaglig hurtigst muligt.

Overbelastninger sker efter en forkert mængde påvirkning over længere tid (for meget træning, for korte pauser eller dårlig teknik). Skaden er kendetegnet ved smerte, hævelse og generel nedsat evne til at udføre sporten.

Fælles for begge typer af skader, er at ingen af dem inviterer til 100% inaktivitet. Med rette hjælp kommer du hurtigere på banen, hvis du starter din genoptræning hurtigt!

Din Situation – vores verden – fælles mål.

Vi brænder for fysisk aktivitet. Vores mål med genoptræning, er at finde præcis den belastning, der passer til din skade, hvor du stadig kan dyrke din sport. Inaktivitet er ikke tilfredsstillende i forhold til forløbet. Hvis du kan træne på 30% af normalen, er der væsentligt kortere fra 30 – 100% end fra 0-100%. Det gælder om at gøre genoptræningsforløbet spændende, udfordrende og effektivt!

Din Skade Og Alt Det Omkring

Når du bliver skadet, og du må undvære samme niveau i din sport i noget tid, er det vigtigt at du tilpasser dig til din midlertidige hverdag. Du bevæger dig ikke så meget længere og derfor har du ikke brug for samme energiindtag. 
Styrketræning vil være din primære motionsform, der vil sikre dig at du kommer tilbage på 100%. Hvis du dyrker sport på hold, er det vigtigt at du møder op til træning en gang i mellem, så du holder det sociale ved lige.

Du Skal Vælge Os

Vi har over 10 års erfaring med elitesportsudøvere og har løbende atleter på klinikken, der er til behandling, træning eller genoptræning efter en skade. Vi brænder for sport og alt generel bevægelse.

 

Vil du vide mere om vores behandlinger? Så tryk her

Call Now ButtonKontakt os