Hvem er Trigalo Fysioterapi?

Trigalo Fysioterapi er en klinik i hjertet af Odense, der brænder for arbejdet med mennesker. Netop mennesket vil altid være i fokus ved os, hvor vi lytter til hvad du siger. Din oplevelse af dine skader/udfordring, er vigtig for at vi sammen kan finde en løsning.

Din skade er unik og skal behandles ud fra det individ den kommer med. Hos Trigalo Fysioterapi er der ikke en “færdig pakke” til alle skaderne. Vi bruger tid pĂĄ grundig undersøgelse og forklaring af skaden. God kommunikation er vejen frem.

Ud fra dit niveau vil der blive lavet en plan for din tilbagevenden til grønsværen, løberuten eller arbejdspladsen. DU er medbestemmende for, hvordan dit forløb bliver, så derfor skal du naturligvis være en del af planen.

træning gravid bold

Tanken bag klinikken

Hos Trigalo Fysioterapi har vi en vision om, at inspirere vores patienter til at træffe de valg, der er bedst for dem. En konsultation indebærer en grundig undersøgelse suppleret af manuel behandling og udlevering af øvelser.

Behandlingen er medvirkende til at øge din bevægelighed og smertelindre, så du kan begynde at bevæge dig igen. Når du genvinder bevægeligheden, er det vigtigt, at du træner med de øvelser, du får udleveret af din fysioterapeut.

NĂĄr du er symptomfri, er det en fordel, at du fortsætter med de øvelser du har fĂĄet udleveret, mĂĄske endda pĂĄ et højere niveau, for at sikre, at dine symptomer ikke kommer igen. Vi bestræber os pĂĄ ikke at se vores patienter igen – selvom det kunne være hyggeligt.

Vi stĂĄr bag dig - hele vejen!

Det er utrolig vigtigt for os, at vi forstår hinanden, når konsultationen er overstået. Du skal have forstået hvad der er galt, hvad du skal gøre og vide hvad tidshorisonten er. Vi bestræber os på, at dit forløb bliver så kort som muligt, så du kan komme tilbage til din hverdag eller sport. Dette kræver naturligvis en indsats fra begge parter.

Vi skal til bunds i problematikken. Hos os er quick fix ikke en løsning.

Vi løser problemet sammen og sørger for at det ikke kommer igen!

Team Trigalo

Jeg har haft store skuldersmerter i over et års tid pga. overbelastning fra tennis, men Kevin afhjalp problemet via gentagne akupunkturbehandlinger på hans klinik samt øvelser med elastik, som jeg fik til hjemmebrug. Kevins behandling har medført, at jeg i dag er smertefri i skulderen

Nicklas

Kevin er grundig, professionel og bidrager med gode forslag til holdningskorrektion og simple øvelser som kan implementeres i hverdagen. Varme anbefalinger herfra!

Marie

Vågner en morgen med hold i nakken - efter kun én enkelt behandling af Kevin, er problemet og holdet løst! Dagen efter er alle smerter forsvundet. Fantastisk efektivt. Kan anbefales.

Sine

Jeg har haft Kevin som træner, både individuelt og på hold. Jeg oplever Kevin som en træner, der på en positiv og opbakkende måde formår, at få glæden ved træning frem hos mig. Jeg er ligefrem kommet til, at se frem til næste træning. Er der spørgsmål, får jeg/vi altid et let forståeligt og brugbart svar, der giver forståelse for, hvordan det er de der muskler gør.

Kirsten
Call Now ButtonKontakt os