Træner du på eliteniveau i din sportsklub? Så der der rig mulighed for at kontakte klinikken. Ved skader, genoptræning og for at øge performance, vil vi sammen finde en løsning på at gøre dig hurtigere, stærkere og mere eksplosiv. Samtidigt vil vi arbejde med skadesforebyggende træning, så du kan blive ved med at dyrke din sport.
Er du eller din klub interesseret, så kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Genoptræning

Hvis skaden er sket, er det vigtigt at du kommer i gang med din genoptræning hurtigst muligt. 

Hos Trigalo Fysioterapi bliver du klædt på med øvelser og en struktureret plan, så du kommer tilbage til topform. Det er vigtigt for os, at du træner sportsspecifikt og at du gradvist finder vejen tilbage til din idræt.

Skadesforebyggende træning

Hvis vi skal nedsætte risikoen for at du bliver skadet, skal du gøre en indsats. Skadesforebyggende træning kan laves som en del af din opvarmning til din sport eller til de pas med styrketræning du har i løbet af ugen. Du skal være 100% sikker på ikke at blive skadet, men træningen kan nedsætte risikoen.

Sportspecifik træning

Skulderkontrol i volleyball, ankelstabilitet i springgymnastik, skudstyrke i forbold, hvad er din profession? 

Hos Trigalo Fysioterapi har vi en bred erfaring med idrætsudøvere i alle aldersgrupper. Når du skal forbedre dig i din sport, er det vigtigt at træningen giver mening og er designet til dig og din sportsgren. Hvad end du vil forbedre din hoppehøjde, løbe hurtigere eller have styr på din kondition, så har vi en løsning til dig!

Call Now ButtonKontakt os