Personlig træning handler om meget mere end “bare at træne”. Styrketræning er en del af en livsstil, som giver dig redskaber, du kan bruge i din hverdag. Træning ved os er mere end store overarme og lav fedtprocent. Det hele handler om, at du skal have det godt og føle overskud i hverdagen. Hvad end du er direktør med 60 timers arbejdsuge, studerende med en bold klistret til indersiden af foden eller sej powermama, så kan vi lave et forløb der passer til dig.

Personlig træning hjælper dig med at indfri dine mål

Hvorfor bruge os?

Ved personlig træning vil vi tage udgangspunkt i din situation og med hensyn til dine mål. Du vil få en skræddersyet plan og træningsprogram, der passer til dit niveau. Undervejs, som du bliver stærkere, vil vi udfordre dig mere, så vi sikrer en progressiv udvikling. Denne udvikling er med til at udvikle din muskulatur så du bliver stærkere og opnår dine mål.

Ved at booke et forløb, eller blot en enkelt træning, vil du få professionel vejledning. Vi har trænet elitefodboldspillere i størstedelen af vores karriere i styrkecenter, og har stor erfaring heraf. Ydermere vil du få en træningsmakker, der vil støtte dig på de dage, hvor det er lidt svært at få overskud til træning, samt give dig inspiration og fornyelse til din træning.

 

Indhold af forløb

Træning 1 til 1

Træning for 2-4

styrke med vægte

Træningen tager udgangspunkt i dine mål

Alle forløb indeholder ligeledes

⚖️ Kropscreening (fedtprocent, muskelmasse mv. hvis ønsket)

🏋️ Adgang til træningscenter ved alle træninger

📢 Fri kommunikation via mail, sms og telefonsamtale

…… og ubegrænsede mængder af high fives!

Vil du i bedre form? Vil du træne korrekt? Så kan du med fordel vælge at booke en tid til personlig træning.

Vi glæder os til at give dig en god træning!

Call Now ButtonKontakt os