Behandling

ForsideBehandling

Behandlingen består af forskellige manuelle teknikker. Du undersøges funktionelt, og er sikker på at komme fra klinikken med redskaber, der får dig i den rigtige retning.

Manuel behandling

Hver behandling indeholder manuel terapi. De ømme punkter løsnes, hvilket vil give en release i muskulaturen. Det er ikke altid nok at behandle symptomer, men derimod vigtigt at identificere adfærd og faktorer, der er årsag til symptomerne.

Akupunktur

Akupunktur bruges som et supplement til den manuelle behandling. Det hjælper mod smerte i bevægeapparatet og fremmer helingsprocessen.

Læs mere

Fysioterapeutisk undersøgelse

Når du kommer første gang, vil du blive undersøgt grundigt, for at finde årsagen til dine symptomer. Symptomer og årsag er ikke nødvendigvis i samme område, hvilket ligger til grund for den grundige undersøgelse.

Manipulation

Manipulation er et supplerende værktøj til behandling, der ikke kan stå alene. Teknikken vil genvinde bevægelighed i det låste led og smertelindre.

Træning

Når en muskel er overbelastet, er det ikke nok med behandling - der skal træning til. Træningen vil genopbygge muskelstyrken og samtidigt lindre symptomerne.

Tens og EMS

Højfrekvent elektrisk stimulering af muskler. Tens bruges som alternativ smertelindring. EMS er en assistance til muskelsammentrækning via elektroniske impulser. EMS bruges i sammenhæng med genoptræning på klinikken.

Der tages udgangspunkt i dig som patient med din baggrund

Quick fix er ikke en mulighed, vi skal til bunds i problematikken

Call Now Button