BehandlingForsideBehandling

Første konsultation indeholder en grundig forundersøgelse, behandling og udlevering af øvelser.

Behandlingen består af forskellige manuelle teknikker, der vil hjælpe din bevægelighed på vej. Øvelserne sørger for at styrke området, hvor du er udfordret. Det behøver ikke at være hårde øvelser, der giver det bedste resultat. Vi skal blot finde ud af, hvad der passer til dig, for at du får det mest effektive forløb.

Fysioterapeutisk undersøgelse

Når du kommer første gang, vil du blive undersøgt grundigt, for at finde årsagen til dine symptomer. Symptomer og årsag er ikke nødvendigvis i samme område, hvilket ligger til grund for den grundige undersøgelse.

Manuel behandling

Hver behandling indeholder manuel terapi. De ømme punkter løsnes, hvilket vil give en release i muskulaturen. Det er ikke altid nok at behandle symptomer, men derimod vigtigt at identificere adfærd og faktorer, der er årsag til symptomerne.

Akupunktur

Akupunktur bruges som et supplement til den manuelle behandling. Det hjælper mod smerte i bevægeapparatet og fremmer helingsprocessen.

Læs mere

Manipulation

Manipulation er et supplerende værktøj til behandling, der ikke kan stå alene. Teknikken vil genvinde bevægelighed i det låste led og smertelindre.

Træning

Når en muskel er overbelastet, er det ikke nok med behandling - der skal træning til. Træningen vil genopbygge muskelstyrken og samtidigt lindre symptomerne.

Tens og EMS

Højfrekvent elektrisk stimulering af muskler. Tens bruges som alternativ smertelindring. EMS er en assistance til muskelsammentrækning via elektroniske impulser. EMS bruges i sammenhæng med genoptræning på klinikken.

Der tages udgangspunkt i dig som patient med din baggrund

Quick fix er ikke en mulighed, vi skal til bunds i problematikken

Book tid med det samme

Vi garanterer en tid indenfor 24 timer, så du kan komme tilbage
til en smertefri hverdag

Book nu

Se vores priser

Vi arbejder udenfor overenskomst, hvilket medfører at du ikke behøver en lægehenvisning.

Priser

Call Now Button