Første konsultation består altid en grundig forundersøgelse, behandling og udlevering af øvelser.
Behandling består af forskellige manuelle teknikker, der vil smertelindre og hjælpe din bevægelighed på vej. Øvelserne sørger for at styrke området, hvor du er udfordret. Det behøver ikke at være hårde øvelser, der giver det bedste resultat. Vi skal blot finde ud af, hvad der passer til dig, for at du får det mest effektive forløb.

Fysioterapeutisk undersøgelse

Når du kommer første gang, vil du blive undersøgt, for at finde årsagen til dine symptomer.
Symptomer og årsag er ikke nødvendigvis i samme område, hvilket ligger til grund for den grundige undersøgelse

Manuel behandling

Hver behandling indeholder manuel terapi. De ømme punkter løsnes, hvilket vil give en ro og lindring i muskulaturen. Det er ikke altid nok at behandle symptomer, men derimod vigtigt at identificere adfærd og faktorer, der er årsag til symptomerne.

Akupunktur

Akupunktur bruges som et supplement til den manuelle behandling. Det hjælper mod smerte i bevægeapparatet og fremmer helingsprocessen.

Manipulation

Manipulation er et supplerende værktøj til behandling, der ikke kan stå alene. Teknikken vil genvinde bevægelighed i det låste led og smertelindre.

Træning

Når en muskel er overbelastet, er det ikke nok med behandling – der skal træning til. Træningen vil genopbygge muskelstyrken og samtidigt lindre symptomerne.

Tens og EMS

Højfrekvent elektrisk stimulering af musklerne. Tens bruges som alternativ smertelindring. EMS er en assistance til muskelsammentrækning via elektroniske impulser. EMS bruges i sammenhæng med genoptræning i klinikken.

Der tages udgangspunkt i dig som patient med din baggrund
Quick fix er ikke en mulighed, vi skal til bunds i problematikken.

Book tid med det samme

Vi garanterer en tid indenfor 48 timer, så du kan komme tilbage til en smertefri hverdag.

Værd at vide!

Vi arbejder udenfor overenskomst, hvilket medfører at du ikke behøver en lægehenvisning.

Call Now ButtonKontakt os