Personlig træning og genoptræning skal ikke være en sur pligt. Det skal være sjovt, udfordrende og alsidigt. Hos Trigalo Fysioterapi trænes der funktionelt, så du møder øvelser, der kan relateres til hverdagen. Hvad end det er individuelt eller på hold, sørges der for, at du får noget ud af din træning. Invester tid i dig selv. Det fortjerner du!

Anmeldelse fra Trustpilot

” Har fået personlig træning ved Kevin Trigalo, særdeles omhyggelig og god til at fortælle og vise øvelser. Det har været en rigtig god og lærerig oplevelse. Et meget behageligt center med god atmosfære “

Genoptræning

Til dig, der har fået en skade, og skal tilbage til din sport eller arbejdsplads. Vi finder en løsning sammen, der er optimal for dig.

Personlig træning

Til dig, der gerne vil have 100% fokus på din træning. Ligegyldigt om du vil i form, eller aspirerer om eliteniveau, så kan vi hjælpe dig med det hele.

Vidste du, at hvis du har 2 x personlig træning om ugen, får du 1 x 30 min. massage ved vores massør om måneden?

Kombineret kost- og træningsforløb

Til dig, der gerne vil gå niveauet videre med træning eller har et specifikt ønske om vægttab i forbindelse med din træning. Emma er uddannet kostvejleder og kan hjælpe dig på rette vej. Kontakt os for mere info.

Personlig træning for flere

Til dig og 1/2/3 venner, kollegaer eller netværksforbindelser, der gerne vil træne sammen. Der vil være lidt mindre fokus på teknik af den enkelte klient, men vi skruer op for hyggen og det gode humør.

Vores idé med genoptræning og personlig træning er, at det skal være overskueligt for dig som patient/klient. Vi tilrettelægger træningen så det passer i din kalender og med den rigtige behandler tilkoblet. Omend du skal finde tilbage til fodboldbanen, dansegulvet eller bare vil i form, så er vi din rigtige partner til formålet. Vores medarbejdere elsker træning og deler glædeligt ud af deres erfaring til dem de møder.

Kontakt

Står du overfor en genoptræning eller et forløb med personlig træning? Så er du velkommen til at kontakte os for uddybende spørgsmål.

Book din første træning

Hvis du allerede er klar nu, kan du booke en aftale i vores kalender. Vi tager løbende nye klienter og patienter ind.

Call Now ButtonKontakt os