Nu har jeg efterhånden fået rigtig mange spørgsmål omkring de nye T-shirts man ser reklamer for, der lover at genoprette din kropsholdning. Virker det? Kan det fjerne mine spændinger? Vil det afhjælpe min hovedpine? Fetterlein og andre kendte er blevet frontfigurer, hvor man kan se, hvor effektiv T-shirten er. Det er individuelt om T-shirten virker for dig, men det vigtige er, hvor meget din holdning generer dig. Får du dagligt hovedpine, spændinger i nakke/hals, yoga-2566557_640lændegener, træthed i ryggen mv, bør du overveje om det er noget der kan løses med et stykke tøj.

T-shirten virker i det omfang du har den på, men var der måske en anden løsning der var bedre? Træning og kropsanalyse kan gøre rigtig meget ved kropsholdningen. Det kræver dog at man finder ”det svage led” i kroppen, og får genoprettet den muskulære balance. Det er ikke nødvendigvis den samme årsag der udløser den dårlige holdning ved den enkelte. Derfor er det vigtigt at få råd og vejledning til, hvad det netop er, at du skal træne, for at du kan komme din dårlige holdning til livs.

En hurtig søgning på nettet viser, at en T-shirt til mænd koster 799,-. Mit råd er: bestil en konsultation i stedet, der koster under det halve, få vurderet hvad der er årsag til dine nakke/skulderspændinger og få en usynlig T-shirt der holder 24/7, der med garanti vil afhjælpe din holdning og de medfølgende gener.

Det kræver naturligvis at du laver de øvelser du vil få udleveret.

Call Now ButtonKontakt os