Dagens feel-good historie
Min patient DA har i dag haft sidste behandling. DA havde gennem et halvt år haft migræne 1-2 gange om ugen. Efter at have set på bevægemønstre, holdningskorrektion og øvelser, er DA nu smertefri, og har ikke haft migræne i snart 2 måneder!!!
Akupunktur har hjulpet hende ud af krisen, og kan nu have en almindelig hverdag, uden ugentlige sygedage!

Klinikken bruger akupunktur som supplement til behandlingen. Manuel behandling og træning er altid den primære tilgang til patientens forløb.
Klinikken stræber sig på, at gøre hvert enkelt patientforløb unikt, så du som patient får det optimale ud af dit behandlingsforløb.
Behandling med akupunktur bruges primært til smertelindring ved muskelspændinger og til at give ro i leddene i kroppen.
Hvis du er nysgerrig på, hvad akupunkur kan gøre for dig, står vi klar ved telefonerne eller ved e-mail.
albue
Tennisalbuer

Akupunkutren vil i dette tilfælde nedsætte den inflammatoriske tilstand, nedsætte smerten og hævelse. Du vil allrede efter 1 – 2 behandlinger mærke en effekt.

smerte
Hovedpine/migræne

Fjerne spændinger som medfører spændingshovedpine og migræne. Færre spændinger i musklerne og øget blodcirkulation vil mindske symptomerne.

hånd
Gigtsygdomme

Akupunktur har en god effekt mod smerterne ved slidgigt. Akupunkturen giver en lindrende effekt, så du kan træne og gøre din krop stærkere.

smerte
Idrætsskader

Suppler din tilbagevenden til din sport med akupunktur. Akupunktur afspænder muskler, mindsker smerter og stimulerer nervevævet. Hele kroppen behandles for at få det bedste resultat.

piskesmæld
Piskesmæld

Piskesmæld kan ofte lindres eller afhjælpes – især med akupunktur. Mindsker kvalme og ubehag, og løsner op i de stramme muskler i nakke- og halsregionen.

biceps
Muskulære smerter

Akupunktur er super effektivt til dybe muskulære spændinger. Spændinger kan give skævhed og ubalance i kroppen, som akupunkturen kan hjælpe på plads.

Vores Priser

Vi arbejder udenfor den offentlige sygesikring. Derfor behøver du ikke en henvisning fra din læge, før du kan begynde dit forløb.

Du er velkommen til at kontakte klinikken på ☎️ 91559575

Call Now ButtonKontakt os