Behandling

ForsideBehandling

Behandlingen består af forskellige manuelle teknikker. Du undersøges funktionelt, og er sikker på at komme fra klinikken med redskaber, der får dig i den rigtige retning.

Manuel behandling

Hver behandling indeholder manuel terapi. De ømme punkter løsnes, hvilket vil give en release i muskulaturen. Det er ikke altid nok at behandle symptomer, men derimod vigtigt at identificere adfærd og faktorer, der er årsag til symptomerne.

Akupunktur

Akupunktur bruges som et supplement til den manuelle behandling. Det hjælper mod smerte i bevægeapparatet og fremmer helingsprocessen.

Læs mere

Fysioterapeutisk undersøgelse

Når du kommer første gang, vil du blive undersøgt grundigt, for at finde årsagen til dine symptomer. Symptomer og årsag er ikke nødvendigvis i samme område, hvilket ligger til grund for den grundige undersøgelse.

Manipulation

Manipulation er et supplerende værktøj til behandling, der ikke kan stå alene. Teknikken vil genvinde bevægelighed i det låste led og smertelindre.

Træning

Når en muskel er overbelastet, er det ikke nok med behandling - der skal træning til. Træningen vil genopbygge muskelstyrken og samtidigt lindre symptomerne.

Tens og EMS

Højfrekvent elektrisk stimulering af muskler. Tens bruges som alternativ smertelindring. EMS er en assistance til muskelsammentrækning via elektroniske impulser. EMS bruges i sammenhæng med genoptræning på klinikken.

Der tages udgangspunkt i dig som patient med din baggrund

Quick fix er ikke en mulighed, vi skal til bunds i problematikken

Kunderne siger

 • Med Kevin's personlig træning har jeg fået det største udbytte på kortest mulige tid. Jeg har mere energi nu og min træning er tilrettelagt korrekt for at nå de resultater, jeg ønsker samt jeg undgår overtræning og skader. Kevin har lavet en individuelt tilrettelagt træningprogram for mig, som tog udgangspunkt i min nuværende fysiske form. Kevin har lært mig at træne rigtig med positiv motivation, og har givet mig et skub i den rigtige retning. Jeg har styr på de ting, der tidligere har forhindret mig i mit vægttab og en bedre fysisk form. Træning handler om at bryde grænser og Kevin motiverede os alle i holdet til at give det ekstra det kræver.

  Reni / /

 • Kevin er grundig, professionel og bidrager med gode forslag til holdningskorrektion og simple øvelser som kan implementeres i hverdagen. Varme anbefalinger herfra!

  Marie / /

 • Vågner en morgen med hold i nakken - efter kun én enkelt behandling af Kevin, er problemet og holdet løst ! Dagen efter er alle smerter forsvundet. Fantastisk effektivt. Kan anbefales.

  Sine / /

 • Jeg har, siden foråret, haft Kevin som træner, både individuelt og på hold. Jeg oplever Kevin som en træner, der på en positiv og opbakkende måde formår, at få glæden ved træning frem hos mig. Jeg er ligefrem kommet til, at se frem til næste træning. Er der spørgsmål, får jeg/vi altid et let forståeligt og brugbart svar, der giver forståelse for, hvordan det er de der muskler gør

  Kirsten / /

 • Jeg havde haft store skuldersmerter i over et års tid pga. overbelastning fra tennis, men Kevin afhjalp problemet via gentagne akupunkturbehandlinger på hans klinik samt øvelser med elastik, som jeg fik til hjemmebrug. Kevins behandling har medført, at jeg i dag er smertefri i skulderen.

  Nicklas / /